fbpx

Privatumo politika

Paskutinį kartą atnaujinta: 2024 m. vasario 1 d.

Šioje privatumo politikoje aprašoma Mūsų politika ir procedūros, susijusios su Jūsų informacijos rinkimu, naudojimu ir atskleidimu, kai naudojatės Paslauga, taip pat informuojama apie Jūsų teises į privatumą ir apie tai, kaip Jus gina įstatymai. Mes naudojame Jūsų Asmens duomenis, kad galėtume teikti ir tobulinti Paslaugą. Naudodamiesi Paslauga Jūs sutinkate, kad informacija būtų renkama ir naudojama pagal šią privatumo politiką.

Apibrėžtys

Pagal šią privatumo politiką:

  • Bendrovė, Klinika (šioje Sutartyje vadinama „Bendrovė”, „Mes”, „Mes” arba „Mūsų”) reiškia About Smile, UAB, juridinio asmens kodas 306284126, Vasario 16-osios g. 16-1, VIlnius.
  • „Cookie” – tai maži failai, kuriuos interneto svetainė patalpina Jūsų kompiuteryje, mobiliajame įrenginyje ar bet kuriame kitame įrenginyje ir kuriuose, be kita ko, pateikiama informacija apie Jūsų naršymo toje svetainėje istoriją.
  • Šalis reiškia: Lietuva
  • Įrenginys reiškia bet kokį įrenginį, galintį pasiekti Paslaugą, pavyzdžiui, kompiuterį, mobilųjį telefoną ar skaitmeninę planšetę.
  • Asmens duomenys – tai bet kokia informacija, susijusi su identifikuotu arba identifikuojamu asmeniu.
  • Paslauga – tai Interneto svetainės funkcionalumas, užklausos, registracijos į odontologijos kliniką.
  • Panaudojimo duomenys – tai automatiškai renkami duomenys, kurie susidaro naudojantis Paslauga arba yra gaunami iš pačios Paslaugos infrastruktūros (pavyzdžiui, apsilankymo puslapyje trukmė).
  • Svetainė reiškia „Apie šypseną”, pasiekiamą iš https://aboutsmile.lt/
  • Jūs reiškia fizinį asmenį, kuris jungiasi prie Paslaugos arba ja naudojasi, arba įmonę, arba kitą juridinį asmenį, kurio vardu toks asmuo jungiasi prie Paslaugos arba ja naudojasi, priklausomai nuo situacijos.

Asmens duomenų rinkimas ir naudojimas

Asmens duomenys

Naudodamiesi mūsų Paslauga, mes galime paprašyti jūsų pateikti mums tam tikrą asmeninę informaciją, kuri gali būti naudojama susisiekti su jumis arba nustatyti jūsų tapatybę. Asmenį identifikuojanti informacija gali apimti, bet neapsiriboti:

  • Elektroninio pašto adresas
  • Vardas ir pavardė
  • Telefono numeris
  • Naudojimo duomenys
  • Bet kokia kita Jūsų pateika informacija.

Mes taip pat galime rinkti, saugoti ir naudoti informaciją apie  Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje (ir/ar mobilioje aplikacijoje) bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių). Jeigu Jūs pateikiate mums kito asmens duomenis, mes laikome, kad Jūs esate tinkamai gavę iš to asmens sutikimą dėl jo asmens duomenų pateikimo. Jūsų asmens duomenys gali būti prienami tik ribotam mūsų klinikos darbuotojų ir mūsų klinikai IT, marketingo, teisines paslaugas teikiančių subjektų ratui, ir tik tokia apimtimi, kiek tai yra būtina įgyvendinti tinkamą Jūsų asmens duomenų tvarkymą, ir visiems šiems asmenims galios griežti konfidencialios informacijos apsaugos reikalavimai.

Panaudojimo duomenys

Panaudojimo duomenys renkami automatiškai, kai naudojatės Paslauga. Naudojimo duomenys gali apimti tokią informaciją, kaip jūsų įrenginio interneto protokolo adresas (pvz., IP adresas), naršyklės tipas, naršyklės versija, mūsų Paslaugos puslapiai, kuriuose lankotės, apsilankymo laikas ir data, šiuose puslapiuose praleistas laikas, unikalūs įrenginio identifikatoriai ir kiti diagnostiniai duomenys.

Kai Paslaugą pasiekiate mobiliuoju įrenginiu arba per jį, mes galime automatiškai rinkti tam tikrą informaciją, įskaitant, bet neapsiribojant, Jūsų naudojamo mobiliojo įrenginio tipą, Jūsų mobiliojo įrenginio unikalų ID, Jūsų mobiliojo įrenginio IP adresą, Jūsų mobiliojo įrenginio operacinę sistemą, Jūsų naudojamos mobiliosios interneto naršyklės tipą, unikalius įrenginio identifikatorius ir kitus diagnostinius duomenis.

Taip pat galime rinkti informaciją, kurią Jūsų naršyklė siunčia kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų Paslaugoje arba kai Paslaugą pasiekiate mobiliuoju įrenginiu arba per jį.

Sekimo technologijos ir slapukai

Mes naudojame slapukus ir panašias sekimo technologijas, kad galėtume stebėti veiklą mūsų Paslaugoje ir saugoti tam tikrą informaciją. Naudojamos sekimo technologijos yra švyturiai, žymos ir scenarijai, skirti informacijai rinkti ir sekti bei Mūsų Paslaugai tobulinti ir analizuoti. Mūsų naudojamos technologijos gali būti šios:

  • Naršyklės slapukai. Slapukas – tai nedidelis failas, patalpintas Jūsų Prietaise. Galite nurodyti savo naršyklei atsisakyti visų Slapukų arba nurodyti, kada slapukas siunčiamas. Tačiau, jei nesutinkate su Slapukais, galite negalėti naudotis kai kuriomis mūsų Paslaugos dalimis. Jei nesureguliavote savo naršyklės nustatymų taip, kad ji atsisakytų Slapukų, mūsų Paslaugoje gali būti naudojami Slapukai.
  • Web Beacons. Tam tikruose mūsų Paslaugos skyriuose ir mūsų el. laiškuose gali būti mažų elektroninių failų, vadinamų žiniatinklio švyturėliais (taip pat vadinamų „clear gif”, pikselių žymomis ir vieno pikselio gif), kurie leidžia Bendrovei, pavyzdžiui, suskaičiuoti naudotojus, kurie apsilankė tuose puslapiuose arba atidarė el. laišką, ir atlikti kitą susijusią svetainės statistiką (pavyzdžiui, fiksuoti tam tikro skyriaus populiarumą ir tikrinti sistemos bei serverio vientisumą).

Gali būti „Nuolatiniai” arba „Sesijos” slapukai. Nuolatiniai slapukai lieka Jūsų asmeniniame kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje, kai išeinate iš tinklo, o sesijos slapukai ištrinami, kai tik uždarote interneto naršyklę. Toliau nurodytais tikslais naudojame ir sesijos, ir nuolatinius slapukus:

Slapuko pavadinimasDuomenų tvarkymo tikslasSukūrimo momentasGaliojimo laikas
PHPSESSIDPagrindinis vartotojo sesijos IDĮeinant į puslapįSesijos metu
_GRECAPTCHANaudojamas anketų funkcionalume Google reCAPTCHA skirtas saugos padidinimui nuo kibernetinių robotų atakų.Įeinant į puslapį6 mėnesiai
_ga_F1LX38E8M1Naudojamas Google Analytics sesijos būklės sekimuiĮeinant į puslapį2 metai
_gaNaudojamas Google analitinės analizės paslaugai, renkama informacija apie puslapio lankumumą ir susijusius rodiklius.Įeinant į puslapį2 metai
_fbpNaudojama Meta platformos rinkodariniais tikslais.Įeinant į puslapį3 mėnesiai
_lscache_varyNaudojama funkciniai ir greitaveikos tikslais.Įeinant į puslapį2 dienos

Partnerių informacija:
Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ arba https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Jūsų asmens duomenų naudojimas

Bendrovė gali naudoti Asmens duomenis šiais tikslais:

  • suteikiant Jūsų užsakytą paslaugą mūsų klinikoje;
  • suteikiant Jūsų paprašytą konsultaciją (telefonu, atvykus Jums į kliniką ar internetu) (nemokamą ar mokamą);
  • tiesioginei rinkodarai, jeigu su ja laisva valia sutikote, arba kai savo klientams/pacientams teikiame panašių paslaugų siūlymas;
  • užklausų administravimo tikslu;
  • vizito registracijos tikslu;

Jūsų asmens duomenų saugojimas

Bendrovė saugos Jūsų Asmens duomenis tik tiek, kiek tai būtina šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams pasiekti. Jūsų Asmens duomenis saugosime ir naudosime tiek, kiek tai bus būtina mūsų teisiniams įsipareigojimams vykdyti (pavyzdžiui, jei privalėsime saugoti Jūsų duomenis, kad laikytumėmės galiojančių įstatymų), ginčams spręsti ir savo teisiniams susitarimams bei taisyklėms įgyvendinti. Jūsų asmens duomenis saugojame 10 metų nustojus lankytis Bendrovėje. Vizitų registravimo, užklausų administravimo tikslu –  2 metus.

Esant tam tikroms aplinkybėms, Bendrovė gali būti įpareigota atskleisti Jūsų Asmens duomenis, jei to reikalauja įstatymas arba atsakydama į pagrįstus valdžios institucijų (pvz., teismo ar vyriausybės agentūros) prašymus.

Jums garantuojamos teisės

Mes garantuojame šių Jūsų teisių įgyvendinimą ir bet kokios susijusios informacijos pateikimą, esant Jūsų prašymui ar paklausimui:

  • žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • prašyti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, įskaitant tiesioginę rinkodarą;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • prašyti savo asmens duomenų perkėlimo, tai yra leisti Jums susipažinti su savo asmens duomenimis forma, kai Jums bus pateikiami asmens duomenys įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu;
  • teisė pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Politikos pakeitimai

About smile, UAB turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti privatumo politiką apie tai pranešdama savo svetainėje aboutsmile.lt.  Rekomenduojame periodiškai peržiūrėti šią Privatumo politiką, kad sužinotumėte apie bet kokius jos pakeitimus. Šios Privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie paskelbiami šiame puslapyje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

Asmens duomenų saugumas

Mums svarbus Jūsų Asmens duomenų saugumas, tačiau nepamirškite, kad joks perdavimo internetu ar elektroninio saugojimo būdas nėra 100 % saugus. Nors Mes stengiamės naudoti komerciškai priimtinas priemones, kad apsaugotume Jūsų Asmens duomenis, negalime užtikrinti visiško jų saugumo.

Vaikų privatumas

Mūsų Paslauga nėra skirta jaunesniems nei 14 metų asmenims. Mes sąmoningai nerenkame asmeninės informacijos iš jaunesnių nei 14 metų asmenų. Jei esate vienas iš tėvų arba globėjų ir žinote, kad Jūsų vaikas mums pateikė Asmens duomenis, susisiekite su mumis. Jei sužinotume, kad surinkome Asmens duomenis iš jaunesnio nei 14 metų asmens be tėvų sutikimo, imsimės priemonių pašalinti šią informaciją.

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų Paslaugoje gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių Mes nevaldome. Jei spustelėsite trečiosios šalies nuorodą, būsite nukreipti į tos trečiosios šalies svetainę. Primygtinai patariame peržiūrėti kiekvienos svetainės, kurioje lankotės, privatumo politiką. Mes nekontroliuojame ir neprisiimame jokios atsakomybės už trečiųjų šalių svetainių ar paslaugų turinį, privatumo politiką ar praktiką.

Susisiekite su mumis

Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums adresu info@aboutsmile.lt ar kitais https://aboutsmile.lt/kontaktai nurodytais kontaktais.